BackBackMenuClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTube

Supporteren jullie? 1ste challenge van Dizzy Me op komst!

 • #1

  Hallo collega's crodwfunders,

  Als ex-patiënt heb ik een crowdfunding opgezet om een boek rond evenwichtsstoornissen, dizzy Me, vertaald te krijgen. Simpelweg om kennisdeling te bevorderen, meer lotgenoten te helpen genezen en nog meer misdiagnoses (waardoor ik 15 jaar verloor en vele anderen met mij) te voorkomen.

  Ik heb voor mezelf 3 challenges gezet: 3 zotte sportieve uitdagingen, omdat dat hetgene was wat ik jaren niet heb gekund.

  Nu zaterdag rijd ik Parijs-Roubaix: dat is 170 km waarvan 50 km op bobbelige kasseien. Supporteren jullie mee?

  Dankjewel!

  Tania

   Posted on 08 April 2015 at 13 h 19 (2 years, 2 months ago)

Reply

 You have to be connected

Login  Register

 Statistics