BackBackMenuClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTube

Het voorverkoop systeem van Ulule

 • #1

  Op Ulule kan je kiezen uit twee types van campagnes: ofwel zamel je een doelbedrag in ofwel maak je gebruik van het voorverkoop-systeem.

  Voorverkoop op Ulule, wat is dat?

  Wanneer je kiest voor een voorverkoop campagne, is het niet de bedoeling om een doelbedrag in te zamelen, maar moet je eigenlijk voldoende funders/bestellingen inzamelen om de productie van je product/dienst op te starten. De projecteigenaar moet dan ook het minimum aantal voorverkopen bepalen die hij nodig heeft om zijn project te kunnen lanceren.

   

  Hoe werkt het?


  Stel, een muziekband wil de productie van hun nieuwe EP lanceren op Ulule. Ze willen 50 voorverkopen (het gemiddelde) inzamelen. Ze moeten dus minimaal 50 funders hebben om hun project gefinancierd te krijgen.

  Het is zeker mogelijk om naast de basisprijs voor je product nog andere beloningen aan verschillende prijzen aan te bieden. Denk maar aan extra’s, bonussen, voordeel packs, exclusieve elementen, ... Deze kun je toevoegen om je campagne nog interessanter te maken of een boost te geven.

  Aarzel niet om ook beloningen toe te voegen voor “verzamelaars”: een vinyleditie, gesigneerde versie, enz. Kortom, doe er alles aan om je voorverkoop succesvol, interessant en exclusief te maken.
   


  Wil je meerdere exemplaren aanbieden tegen dezelfde prijs en wil je dat deze apart worden meegeteld in het totaal aantal verkochte exemplaren? Vraag dan via de discussiepagina van je project aan ons team om dit te activeren.

   

  Voorbeelden:

  - https://nl.ulule.com/perus-shoes/

  https://nl.ulule.com/paleo-menu/

   Posted on 07 March 2017 at 16 h 13 (3 months, 3 weeks ago)
   Updated on 07 March 2017 at 16 h 20

Reply

 You have to be connected

Login  Register

 Statistics